DE WEDERGEBOORTE

DE WEDERGEBOORTE De Wedergeboorte

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij De Wedergeboorte. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2021 om 11:12 Delivery top and earlier than expected. Food: Ribs good. Mash potatoes not eatable ( looks like miscade and pepper dropped into it. Vol au vent was only sauce
24 mei 2021 om 21:57 Geleverd zoals beloofd en zeer verzorgde en smaakvolle maaltijden
23 mei 2021 om 22:31 Super lekker zoals altijd!
23 mei 2021 om 15:02 Super lekker!
22 mei 2021 om 23:02 Pizza super bonne Livraison au top
22 mei 2021 om 21:01 Sauce des scampi à l’ail beaucoup trop salée. Impossible de manger cela. Sinon pizza ok et pâtes aussi
22 mei 2021 om 20:49 Niets op te merken,voor herhaling.
21 mei 2021 om 21:12 Vraiment top rien à dire
14 mei 2021 om 20:29 Chauffeur was fout gereden, uiteindelijk 40 min na de geplande tijd bezorgd. Alles koud, frieten waren rechtsstreeks voor de vuilbak.
13 mei 2021 om 0:02 Er zat plastic in het eten, ook duurde het 2 uur eerdat het geleverd was.
12 mei 2021 om 23:03 Onvoorstelbaar!!! 3u moeten wachten... na 2u belde ik en kreeg ik te horen “nog 10min” ... nadien niemand meer vast te krijgen via tel... uiteindelijk na 3u (22:30) krijg ik telefoon dat ze voor de deur staan.... Onbegrijpelijk....
11 mei 2021 om 22:06 Trés mauvaise pizza Nous avons pris 3 margherita ( 2 avec olives en plus et une pizza sans olives ) Les Olives etait inexistante... Et un pizza kip.. On a eu une margherita avec des epices a poulet... 2€ pour des épices sa fait cher.. Je ne recommande pas